0
Din indkøbskurv er tom.

0

Information Om Kombivogn.dk

Om Kombivogn.dk

Kombivogn.dk blev startet i begyndelsen af 2015 efter at vi i længere tid har solgt kombivogne på et af vores søstersites MonsterBilligt.dk Vi har de sidste par år mærket en stignende interesse for kombivogne og barnevogne i en god kvalitet, som er til at betale for menneskepenge. Det har været en stor mangelvare her i Danmark som traditionelt set har været domineret af få store mærker. Det på trods af at der er rigtig mange udenlandske mærker (ja.... der bliver også født børn udenfor Danmark :)) der leverer meget mere værdi for pengene. 

At der i Europa findes rigtig mange kombi- og barnevogne hvor man får meget mere for sine penge erfarede vi selv da vi for nogle år siden fik vores søn. Og det var faktisk sådan det hele startede. 

Med oprettelsen af Kombivogn.dk har vi fået indfriet vores ønske om at levere et flot udvalg der matcher en rigtig god kvalitet til en fornuftig pris. Det er ambitionen at siden skal vokse så vi også kommer til at sælge andre relateret varer, såsom autostole i alle grupper, klapvogne osv. 

Kombivogn.dk ejes formelt af:

AAimport ApS
Tissøvej 39-41 
4490 Jerslev
T: 60 80 80 90
cvr.: DK32318592

BANK
Handelsbanken A/S
Konto: 7632 2014812

Andre websites:

Udover at sælge kombivogne på kombivogn.dk så driver AA Import også disse sider:

I Danmark:

Kontorstole: Istol.dk

Hundebure: https://www.billige-hundebure.dk/

I Sverige:

Hundebure: https://billiga-hundburar.se/

I Norge:

Hundebure: https://www.billige-hundebur.com/

 

Vi bruger oså Cookies :)